Terug naar projecten

Winterschilder


De winterschilder periode geld van half November tot half Maart, deze maanden besteed u extra zorg aan uzelf en aan uw huis. U wilt uw huis op orde hebben en onderhoud hoort daarbij. Voor het schilderwerk binnen en buiten kunt u een beroep doen op de winterschilder. De winterschilder brengt niet alleen gemak en vakwerk, maar geeft ook een aantrekkelijke korting. U kunt bij ons terecht voor een uitgebreid advies en wij komen graag bij u langs om uw wensen te bespreken. Moderne kleurcombinaties, toe te passen materialen, mogelijke technieken ter verfraaiing of bescherming. Onze vakkundige medewerkers vertellen u er graag alles over.

Ook buitenwerk kan tegen een speciaal winterschildertarief worden uitgevoerd. We gebruiken verfproducten en afschermmaterialen waarmee we in de winter prima kunnen doorwerken. Daardoor is de kwaliteit van het schilderwerk ook onder winterse omstandigheden optimaal.

6% BTW Bewoont u een pand ouder dan 2 jaar dat bestemd is voor permanente bewoning dan berekenen wij slechts 6% BTW in plaats van de 21%. Nog meer voordeel dus!