Over Mulder Schilders

Grip op het werk.
Met Mulder Schilders.

Trots op het vak
Mulder Schilders is al meer dan 25 jaar een begrip in Emmen en omgeving. Dit, van oorsprong,   familiebedrijf is ondertussen een toonaangevend  totaalonderhoudsbedrijf. Vanuit de kernactiviteit schilderwerk, is het bedrijf uitgegroeid naar een leverancier van een totaalconcept voor onderhoud & renovatie van woningen en bedrijfspanden. De ruim 40 medewerkers zijn trots op hun dagelijkse vakwerk en het bedrijf. Het bedrijf Mulder Schilders is trots op haar vakkundige medewerkers.
Grip op het werk
Een hoeveelheid van disciplines zorgen voor het uiteindelijke eindproduct bij onderhoud & renovatie. Daarom creëert Mulder Schilders overzicht en samenhang voor haar opdrachtgevers. Wij presenteren diverse meerjaren onderhoudsscenario’s voorzien van netto contante waarde. De opdrachtgever kiest het scenario wat het beste past bij het gewenste resultaat en het budget. Vanuit een helder onderhoudsplan met een gedetailleerd inzicht in de werkzaamheden en kosten, dat is de manier van Mulder Schilders. Zo heeft de opdrachtgever grip op het werk.
Geef talent de ruimte
Talent willen we graag ontdekken en inzetten. Wij geloven dat wanneer talent de ruimte krijgt het  logische gevolg zal zijn dat werk dan ook leuk is. En leuk werk is de basis voor succesvol werk. Dit geldt uiteraard voor onze medewerkers, maar ook voor de samenwerking met leveranciers en derden. Doe waar je goed in bent.
Verantwoordelijk en betrokken
Mulder Schilders is kundig in het vakgebied en gedreven. Ons werk nemen we serieus en zetten ons daar actief voor in. Wij nemen onze verantwoordelijkheid en zijn betrokken bij onze opdrachtgevers. Wederzijdse inspanning en vertrouwen zijn volgens ons essentieel voor een duurzame relatie.
Kwaliteit is een keuze
Als toonaangevend totaalonderhoudsbedrijf streven we ernaar om de beste kwaliteit te bieden, passend bij de wensen van onze opdrachtgevers. De vragen van onze opdrachtgevers worden vertaald naar verschillende technische oplossingen. De opdrachtgever kan op deze manier een goed onderbouwde oplossing kiezen die het beste past bij zijn of haar specifieke situatie. Onze medewerkers zijn vakkundig, werken veilig  en met de beste  materialen. Onze processen zijn helder beschreven en goed gedocumenteerd waardoor onze kwaliteit wordt gewaarborgd.
Werken aan samenwerken
Het is onze overtuiging dat samenwerken de basis is van succes. Een goede samenwerking tussen de medewerkers, de projectteams, opdrachtgevers, leveranciers en derden. Samenwerken betekent in staat zijn om volledig en duidelijk te kunnen communiceren, elkaar de ruimte en verantwoordelijkheid geven, en doen waar je goed in bent. Zo werken wij continu aan samenwerken.